Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 23:34

Jokić se pridružio sairačima u Orlandu

Nikola Jokić stigao je u Orlando, gde će se priključiti ekipi Denvera u sklopu priprema za nastavak NBA sezone.
Nagetsi su na svom Tvuter profilu objavili fotografije srpskog centra, koji se, posle perioda provedenog u Srbiji, priključio saigračima pred nastavak NBA sezone.

Jokić je u junu bio pozitivan na testu na koronavirus, ali je prošao medicinske preglede i očekuje se da bude u sastavu Nagetsa, koji prvi meč igraju protiv Majamija 1. avgusta.
Srpskog centra je ugledni časopis Sports ilustrejted izabrao za šestog najboljeg igrača NBA lige.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoker u Diznilendu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 00:05

Najbolji igrač Denvera konačno stigao u Orlando...Nikola Jokić je konačno stigao u Diznilend u Orlandu...On se pridružio ekipi Denvera koja se već nalazi u ovom gradu, a njegove najnovije fotografije su objavljene i na zvaničnom Tviteru nalogu Nagetsa...Jokić je morao da bude negativan četiri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.