Jokić samo što nije čistio parket, Bogdanu drhtala ruka, Lejkersi srušili negativni rekord i pobedili! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić samo što nije čistio parket, Bogdanu drhtala ruka, Lejkersi srušili negativni rekord i pobedili! (video)

Nikola Jokić bukvalno radio sve u meču protiv Feniksa i na kraju hramajući napustio teren. Bogdan promašivao, ali i dobio odlične vesti od trenera. Što se Lejkersa tiče, teško je poverovati u statistiku...

Stradanja Kingsa su se nastavila, ovoga puta stanica je bila Tenesi, izgubili su posle lošeg drugog poluvremena od "Grizlija". Bogdanović je počeo meč, ubacio 15 poena, ali za razliku od prošle utakmice, šut ga nije služio, pogodio je jednu trojku iz sedam pokušaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << I da je bio bolji, teško bi njegov tim uradio nešto, igrači iz senke u redovima domaćina su odigrali sjajni. Dilon Bruks je ubacio 22 poena, najviše u karijeri, Ben MekLemor dodao 21, publika je ovacijama u Memfisu pozdravila Zeka Rendolfa, ali popusta na terenu nije bilo.



Sakramento je napravio 21 grešku, a ono što je za Bogdana dobra vest je da je kouč Džorger najavio da će mlađi igrači imati više minuta u nastavku sezone i da se kod njih vidi progres.



I Denver je poražen iznenađenje u Koloradu priredili su Sansi, predvođeni Bukerom. Sjajni strelac je ubacio 30 poena, na drugoj strani Jokić 14, imao je 17 skokova, 5 asistencija, napravio i šest grešaka, trojke šutirao 66%, dve od tri. Nedostajalo je jedino da čisti parket tokom meča, s obzirom da je stigao i da dobije tehničku. Na kraju je zaradio i lakšu povredu, ali prema prvim informacijama biće spreman za naredni meč.

Nikola Jokic can really get a bucket any way he wants now 😅 (via @nuggets)  pic.twitter.com/CvZbediPSY

— SLAM Magazine (@SLAMonline) 20. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.