Bogdan odličan u porazu, Vizardsi lako u Detroitu

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan odličan u porazu, Vizardsi lako u Detroitu

Košarkaši Memfis Grizlisa ostvarili su sigurnu pobedu nad Sakramento Kingsima rezultatom 106:88, a u poraženom timu zapažen je bio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Kingsi su relativno bolje ušli u utakmicu u Tenesiju, prednost im je rasla do sedam poena razlike, ali su potom Grizlisi uzvratili udarac. Stigli su do dvocifrene prednosti, tim iz prestonice Kalifornije se trgao u drugoj polovini drugog perioda, ali su Grizlisi prelomili utakmicu u nastavku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Najbolji u trijumfu Grizlisa bio je Dilon Bruks sa 22 poena, dok je jedan manje imao Ben Meklemor.

Na drugoj strani, De'Aron Foks je upisao 16 poena i šest skokova, dok je Bogdanović imao poen manje, uz četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu za 28 minuta. Isti broj poena kao srpski košarkaš imao je i Vins Karter.

Skor Grizlisa je sada 16/28, dok Kingsi imaju 13 pobeda i 32 poraza.

U istom terminu, Vašington Vizardsi su pobedili Detroit Pistonse na gostovanju rezultatom 122:112. Prvo poluvreme je većim delom pripalo domaćem timu, ali su Vizardsi boljom igrom u nastavku u jednom trenutku imali i 20 minuta prednosti. Ispostavilo se da im to nije dovoljno da mirno privedu utakmicu kraju, pošto su se Pistonsi vratili u finišu, ali nisu uspeli da dovedu u pitanje pobednika.

Junaci pobede Vizardsa u gradu automobila bili su Bredli Bil i Keli Ubre sa po 26 poena.

Pistonsi su imali šestoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a među njima se istakao Tobijas Haris sa 17 poena. Zapažen je bio i Andre Dramond sa 14 poena, 21 skokom i osam asistencija, dok srpski košarkaš Boban Marjanović nije odigrao ni minut.

Vizardsi imaju 26 pobeda i 20 poraza, dok je skor Pistonsa polovičan – 22/22.

Pogledajte sve rezultate i tabelu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jokić samo što nije čistio parket, Bogdanu drhtala ruka, Lejkersi srušili negativni rekord i pobedili! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2018

Nikola Jokić bukvalno radio sve u meču protiv Feniksa i na kraju hramajući napustio teren. Bogdan promašivao, ali i dobio odlične vesti od trenera. Što se Lejkersa tiče, teško je poverovati u statistiku....Stradanja Kingsa su se nastavila, ovoga puta stanica je bila Tenesi, izgubili su posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.