Jokić odgovorio na Karmelov napad VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 14:12

Jokić odgovorio na Karmelov napad VIDEO

Čuveni američki košarkaš Karmelo Entoni zamerio je Denver Nagetsima što su Nikoli Jokiću dali da nosi njegovu "petnaesticu", a o tome je upitan i sâm Jokić.

Entonio je prozvao Nagetse da su srpskom centru namerno dali taj broj, što je izazvalo dosta pažnje u tamošnjim medijima.

Nakon trijumfa Denvera nad Nju Orleansom (125:113) Jokić je upitan o ovoj temi.

"Mislim da ‘petnaesticu’ nosim ceo život. U mom rodnom gradu sam nosio 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da sam u Novom Sadu nosio 14 u jednom momentu. Ne, ne, nosio sam 15", rekao je Jokić i pohvalio Karmela:

"On je bio sjajan igrač".

Podsetimo, Karmelo je kazao da je Denver probao da izbriše sve što je on radio.

"Bio je to sitničav potez. Nije kao da su birali brojeve već su mu bukvalno dali taj: 'Evo ti 15'. Stavili ste Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi on rekao: 'E, mogao bih da nosim 15, to je Melov broj'. Mogao ga je nositi da bi odao poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Znao sam da razmišljam o tome, ali ne mislim više. Šta je trebalo da bude bilo je", rekao je Entoni.

Entoni je dres Nagetsa nosio od 2003. do 2011. godine, a karijeru je završio na kraju prošle sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOKIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKU KARMELA: „Nosim je ceo život“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024

„Šmekerski se izvukao“ naš centar Čuveni američki košarkaš Karmelo Entoni zamerio je Denver Nagetsima što su Nikoli Jokiću dali da nosi njegovu „petnaesticu“, a o tome je upitan i sam Nikola Jokić. Entoni je prozvao Nagetse da su srpskom centru namerno dali taj broj, što je izazvalo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.