Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jan.2024, 07:31

Da li je ovo Jokićeva asistencija sezone?

M. M.


Bez gledanja, za Gordonovo zakucavanje

Printskrin: X/@ActionNetworkHQ


Kada se na kraju sezone bude birala asistencija godine, Nikola Jokić će definitivno biti u užoj konkurenciji zbog onoga što je uradio na meču protiv Nju Orleansa!
I te samo u užoj konkurenciji, već i sa realnim šansama da pobedi s obzirom na to kako je pronašao Arona Gordona i otvorio mu put ka moćnom zakucavanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Igrao se poslednji minut prvog poluvremena, Jokić je najpre napravio blok za saigrača, potom se izvukao do isprekidane linije u reketu, te iza leđa, bez gledanja, pronašao Gordona koji je utrčavao.
Denver je na poluvremenu imao vođstvo od 66:51, a Jokić je u svlačionocu otišao sa 15 poena i šest asistencija.
NIKOLA JOKIC WHAT 🤯pic.twitter.com/edudV8ZkZ8— Action Network (@ActionNetworkHQ) January 13, 2024
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Jokić se "igrao" sa Valančunasom u novoj pobedi Denvera VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2024

Košarkaši Denvera slavili su na svom terenu protiv Nju Orleansa rezultatom 125:113, u meču NBA lige...Nagetse je standardno do trijumfa vodio Nikola Jokić, koji je imao 27 poena, 14 asistencija, 10 skokova i jednu blokadu...Srpski centar je na terenu proveo 32 minuta, iz igre je šutirao 11/17, za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.