Jokić ne naplaćuje ringišpil - Igrači Sakramenta još uvek traže loptu! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić ne naplaćuje ringišpil - Igrači Sakramenta još uvek traže loptu! (video)

Još jedan od poteza Nikole Jokića koji ide u fasciklu sa etiketom "Nestvarno".

Vesti o tome da je Nikola Jokić napravio sjajan potez na terenu odavno ne predstavljaju ništa iznenađujuće, ali je uvek lepo pogledati šta sve ovaj momak može sa loptom.

Večeras je uključio ringišpil i provozao kompletnu petorku Sakramento Kingsa u kojoj niko nije znao gde je Somborac sakrio loptu.

U momentu kada je Nikola isfintirao čuvara očekivao se šut ili povratni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pas ali je Jokić spojio saigrača sa obručom a rivale naterao da krenu ka centru terena.

Pogledajte još jednu asistenciju iz kategorije "nestvarnih".

Dodajmo tome i podatak da je već u trećem kvartalu Nikola Jokić stigao do novog tripl-dabl učinka ali o tome više reči u izveštaju sa utakmice.

JUST WOWpic.twitter.com/91pXrGUAWl

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.