Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 07:27

Jokić nastavio MVP sezonu, Denver u seriji pobeda

Nikola Jokić nastavio je sa sjajnim igrama u NBA ligi i bio nadomak novog tripl-dabla, ovoga puta u trijumfu Denvera nad Indijanom, rezultatom 113:103. Nagetsi su tako zaokružili mini turneju maksimalnim rezultatom i sa četiri uzastopne pobede sačekaće pauzu zbog Ol-star utakmice.
Denver je uhvatio pobednički zamah, a najzaslužniji za to je srpski as, koji je sada već legitimni kandidat za titulu najkorisnijeg igrača u regularnom delu sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Jokić je u Indijanapolisu na parketu proveo okruglo 37 minuta i za to vreme postigao  20 poena (9-18 iz igre, 2-2 trojke), uhvatio 12 lopti i podelio osam asistencija.
Imao je čak sedam izgubljenih lopti, ali su to njegovi saigrači uspeli da nadomeste i sačuvaju dvocifrenu prednost koju su stekli tokom druge četvrtine.
Pejsersi su jednom uspeli da izjednače u trećoj deonici (68:68), ali je posle toga usledila nova serija gostiju koji su rutinski priveli meč kraju.
Jokić nije bio najefikasniji, pošto je Majkl Porter junior duel završio sa 24 poena i 11 skokova, a Džamal Marej imao poen manje.
Na drugoj strani, istakli su se Majls Tarner takođe sa dabl-dablom (22 poena i 12 skokova), odnosno Mekdermot sa 20 poena.

Ekipa Majka Melouna sada je šesta na tabeli Zapadne konferencije sa 21 pobedom i 15 poraza, dok je Indijana deseta na Istoku sa skorom 16-19.
Najbolji igrači svih ekipa, među kojima je i Nikola Jokića kojeg je Lebron Džejms birao u svoju ekipu, sada se sela u Atlantu gde će biti organizovan Ol-star vikend.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAESTRO JOKIĆ! Kakva partija! Dominacija srpskog centra u trijumfu Denvera nad Indijanom! Za dlaku mu izmakao još jedan tripl-dabl

Izvor: Kurir, 05.Mar.2021

Košarkaši Denvera slavili su nad Indijanom sa 113:103 u meču u kojem je srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom zablistao na parketu.

Nastavak na Kurir...

Denver se zaleteo – Jokić blizu tripl-dabla pred Ol-star VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je u svom MVP ritmu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.