Jokić na asistenciju od tripl-dabla u pobedi Denvera nad Hjustonom

Izvor: Beta, 02.Feb.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić na asistenciju od tripl-dabla u pobedi Denvera nad Hjustonom

Košarkaši Denvera pobedili su u noći izmedju petka i subote Hjuston sa 136:122 u NBA ligi.Srpski košarkaš i ovosezonski učesnik utakmice svih zvezda NBA lige Nikola Jokić dao je 31 poen za Denver, uz 13 skokova i devet asistencija.Efikasniji od njega u pobedničkom timu bio je jedino Malik Bizli sa 35 poena, dok se u Hjustonu sa 30 istakao Džejms Harden.Juta je sa 128:112 pobedila Atlantu, Oklahoma je rezultatom 118:102 bila bolja od Majamija.Boston je rezultatom 113:99 pobedio Njujork, a Šarlot je sa 100:92 savladao ekipu Memfisa.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

JOKIĆ O "NEVERNIM TOMAMA": "O, izgubiće", ali mi i dalje pobeđujemo...

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je danas da svi očekuju da Denver prestane da pobeđuje u NBA ligi Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je danas da svi očekuju da Denver prestane da pobeđuje u NBA ligi."Mislim da svi misle da ćemo prestati da pobeđujemo. Mislili su pre...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.