Jokić kao na Ol-staru  asistira sam sebi kao Ti-Mek, dodaje kao QB

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić kao na Ol-staru " asistira sam sebi kao Ti-Mek, dodaje kao QB

Nikola Jokić je u užoj konkurenciji da nastupi na ovosezonskom Ol-staru, a meč protiv Los Anđeles Klipersa je pokazao da sigurno zaslužuje da se nađe tamo.

Mnogi će reći da Srbin nema atletske sposobnosti da bi bio dovoljno atraktivan za gledanje, ali i bez njih Jokić pravi spektakularne poteze koji podižu publiku na noge.

Protekle noći je zabeležio 21. tripl-dabl u karijeri sa 18 poena, 14 skokova i 10 asistencija, a osim toga je oduševljavao navijače Nagetsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjajnim potezima.

Prvo je oduševio sjajnim dodavanjem u stilu NFL kvorterbeka, verovatno inspirisan i prisustvom NFL zvezde Vona Milera iz Denver Bronkosa, s kojim je i razmenio dresove pre meča.

Potom je u stilu Trejsija Mekgrejdija asistirao sam sebi dodavanjem od table. Dobro, nije zakucao, ali je prethodnih nedelja pokazao da i to može kad hoće.

Iako je ovim potezom imao istovremeno i asistenciju i skok i koš, ako vas buni šta se upisuje u statistiku računa se samo kao dribling i koš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.