Izvor: RTS, 08.Jul.2022, 22:15

Jokić i zvanično potpisao najveći ugovor u istoriji NBA

Srpski centar Nikola Jokić, zvanično je potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige, pošto je sa Denver nagetsom ugovorio petogodišnju saradnju vrednu 260 miliona dolara.
Denver nagetsi i Nikola Jokić i zvanično su potpisali i potvrdili saradnju do 2028. godine.

Srpski igrač ušao je u istoriju NBA lige, pošto je potpisao najveći ugovor u najjačem košarkaškom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstvu do sada.
Jokić će za pet godina u Nagetsima zaraditi 260 miliona dolara.
Dvostruki uzastopni MVP NBA lige nije imao previše dilema oko toga gde će nastaviti karijeru.
Jokić je postao tek 13. košarkaš u istoriji lige, koji je dve godine zaredom poneo priznanje najkorisnijeg igrača lige.
Denver je Jokića draftovao 2014. godine kao 41. pika na draftu, čime je srpski košarkaš oborio još jedan rekord, ovoga puta za najnižeg pika koji je postao MVP.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Jokić zvanično produžio ugovor sa Denverom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jokić zvanično je večeras produžio ugovor sa Denverom, saopštio je američki klub...Jokić (27) će za novi petogodišnji ugovor zaraditi 264 miliona dolara. On je ugovor sa Denverom produžio do 2028. godine, postavši tako najplaćeniji igrač u istoriji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Veselje na Tari: Nikola Jokić poveo kolo oko vatre i sve oduševio FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 09:38

Naporna sezona je završena, pa MVP NBA lige koristi slobodno vreme da se opusti i zabavi...Nikola Jokić je odlučio da se malo odmori od naporne sezone i otišao sa braćom na rafting, gde se, sudeći po fotografijama društvenim mrežama, ludo zabavio...Zvanično: Jokić potpisao najveći ugovor u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.