Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2021, 07:03

Jokić dabl-dablom ušao u predsezonu, Bobi ubacio 14 poena za devet minuta, Bjelica stao na 13

Ozbiljan učinak srpskih igrača u sinoćnim okršajima

Zapaženo veče srpskih košarkaša u mečevima predsezone u NBA ligi. Nikola Jokić je bio dominantan u okršaju između Golden Stejta i Denvera (118:116). Na parketu je proveo nešto manje 16 minuta, ali mu je to bilo dovoljno da ostvari dabl-dabl učinak od 17 poena i 10 skokova.

Voriorsi su meč prelomili poslednjoj deonici, koju su rešili u svoju korist rezultatom 34:27 i priveli utakmicu u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korist. U pobedničnom sastavu značajnu rolu imao je Nemanja Bjelica. On je na parketu bio 19 minuta, što mu je bilo dovoljno da ubaci 13 poena u koš Nagetsa i zabeleži tri skoka i dve asistencije.

Jokić je gađao 3/4 za tri poena, odnosno 7/11 ukupno iz igre, a svom učinku pridodao je i dve asistencije. Pojednak broj poena kao i srpski centar imao je bek Voriorsa Džordan Pol.

Nagetsi su gotovo tri pune četvrtine imali prednost, u prve dve ona je bila i dvocifrena, ali je već u trećoj počela lagano da se topi. Golden Stejt je imao više energije u samoj završnici, što mu je bilo dovoljno da ostvari pobedu.

Boban Marjanović je uspeo da ubaci 14 poena u koš Jute za nešto više od devet minuta na parketu i pritom sakupio tri skoka i jednu asistenciju, gađavši 2/2 za tri poena. U slavlju njegovog Dalasa (111:101) najefikasniji je bio Luka Dončić sa 19 poena, dok je sa druge strane Džared Batler bio najefikasniji igrač utakmice sa 22 poena.

Mevsi su kontrolu rezultata uspostavili još u finišu prvog poluvremena, na dvocifrenom suficitu bili su u trećoj denici, a na početku četvrte četvrtine išli su i na maksimalnih +20 (99:79). Juta je imala ozbiljan nalet u finišu meča, u jednom trenutku je bila minusu od samo sedam poena (99:106), ali je Dalas dodao gas i priveo meč kraju.

Finiks je savladao Lejkerse na svom parketu (117:105), Detroit je bio bolji od San Antonija (115:105) na krilima Džeramija Granta, koji je postigao 19 poena. Bogdan Bogdanović je odmarao u porazu svoje Atlante od Klivlenda (96:99), dok je De Aron Foks sa 23 poena bio najzaslužniji za slavlje Sakramenta nad Los Anđeles Klipersima (113:98).

Uskoro opširnije...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlična igra Jokića i Bjelice u pobedi “Ratnika“ nad Denverom

Izvor: RTS, 07.Okt.2021

Srpski internacionalci Nikola Jokić i Nemanja Bjelica bili su vrlo efikasni u sinoćnom pripremnom meču svojih timova iako su kratko bili u igri. Na svom terenu slavio je Golden stejt sa 118:116 iako je Nikola Jokić sa ostvarenim dvostrukim dvocifrenim učinkom bio najefikasniji igrač meča....

Nastavak na RTS...

JOKIĆ POKAZAO KO JE TATA: Srpski centar RAZBIO! Upisao dabl-dabl za 16 minuta, Denver ipak poražen od Golden Stejta (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Okt.2021

Srpski košarkaš Nikola Jokić vartio se na parket i pokazao ko je "tata" na terenu!

Nastavak na Kurir...

Nikola Jokić dabl-dablom započeo predsezonu

Izvor: Danas, 07.Okt.2021

Zapaženo veče srpskih košarkaša u mečevima predsezone u NBA ligi. Nikola Jokić je bio dominantan u okršaju između Golden Stejta i Denvera (118:116). Na parketu je proveo nešto manje 16 minuta, ali mu je to bilo dovoljno da ostvari dabl-dabl učinak od 17 poena i 10 skokova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.