Jokić da šutne loptu nogom ušla bi u koš VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2022, 17:58

"Jokić da šutne loptu nogom ušla bi u koš" VIDEO

Patrik Beverli rekao je da, kada igra protiv Nikole Jokića, ima osećaj da bi srpski košarkaš poentirao i nogom kada primi loptu u ruke.

Beverli je bio gost u emisiji "NBA Today" na ESPN-u i zajedno sa Kendrikom Perkinsom komentarisao je odluku da se MVP, drugu godinu zaredom, dodeli Nikoli Jokiću.

"Uradio je to u Zapadnoj konferenciji za koju smatram da je najbolja. Kada primi loptu u reketu imam osećaj da bi ušla u koš i da je šutne nogom, i ozbiljan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", rekao je Beverli.

"Ja bih ga stavio i među šest najboljih centara, morate to da uradite", dodao je plejmejker Minesote Timbervulvs.

Perkins, iako je glasao za Džoel Embida, pohvalno je pričao o Jokiću, iako je pre nekoliko dana na Tviteru napisao da je Embid "opljačkan".

"Jesam (glasao sam za Embida), ali nemam ništa protiv Jokića. Srećan sam što centri preuzimaju NBA", rekao je Perkins.

"Pod jedan, on je jedan od najveštijih centara u istoriji NBA. Pod dva, važna je priča koja je iza vas. Draftovan u drugoj rundi. Plus nema neke atletske sposobnosti i da bi dominirao ovakvo potrebno je mnoge drugih veština", dodao je.

Perkins je zatim izjavio da je Jokić među petnaest najboljih centara u istoriji i zato se Beverli posle toga nadovezao i rekao da misli da je među najboljih šest, što je prilično veliko priznanje kada se pogleda lista cenatara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NOGOM BI DAO KOŠ": Najkontroverzniji igrač lige ishvalio Jokića - On je među top 6 centara ikada

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022

Baš ga poštuje...Centar Denver Nagetsa Nikola Jokića nezaobilazna je tema u poslednje vreme u košarkaškim krugovima širom sveta...Srbin je ponovo izabran za najboljeg igrača lige, a poslednji u nizu koji je govorio o njegovim veštinama jeste plejmejker Minesota Timbervulvsa Patrik Beverli...Omaleni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.