NOGOM BI DAO KOŠ: Najkontroverzniji igrač lige ishvalio Jokića - On je među top 6 centara ikada

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 18:39

"NOGOM BI DAO KOŠ": Najkontroverzniji igrač lige ishvalio Jokića - On je među top 6 centara ikada

Baš ga poštuje.

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokića nezaobilazna je tema u poslednje vreme u košarkaškim krugovima širom sveta.

Srbin je ponovo izabran za najboljeg igrača lige, a poslednji u nizu koji je govorio o njegovim veštinama jeste plejmejker Minesota Timbervulvsa Patrik Beverli.

Omaleni košarkaš važi za jednog od najprljavijih i najkontroverznijih igrača lige, ipak o Jokiću je govorio sa velikim poštovanjem.

- Uradio je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zapadnoj konferenciji za koju smatram da je najbolja. Kada primi loptu u reketu imam osećaj da bi ušla u koš i da je šutne nogom, i ozbiljan sam.

- Ja bih ga stavio i među šest najboljih centara, morate to da uradite - rekao je Beverli u emisiji "NBA Today".

- Jesam (glasao sam za Embida), ali nemam ništa protiv Jokića. Srećan sam što centri preuzimaju NBA - rekao je Perkins.

- Pod jedan, on je jedan od najveštijih centara u istoriji NBA. Pod dva, važna je priča koja je iza vas. Draftovan u drugoj rundi. Plus nema neke atletske sposobnosti i da bi dominirao ovakvo potrebno je mnoge drugih veština - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novinar iz Denvera: Jokić je jedinstven, zato je možda lakše sumnjati u njega

Izvor: RTS, 14.Maj.2022, 07:30

Adam Mares, novinar i voditelj popularnog podkasta posvećenog Denver nagetsima, govorio je za Jutarnji program RTS-a o novom MVP priznanju Nikoli Jokiću. . ”Prošla sezona je bila najbolja u istoriji Denver nagetsa, Jokić je igrao neverovatno i ljudi su bili zadivljeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.