Jokić čuvao dah, Bobi odličan u porazu, Kingsi su hit, profesor Beli nastavio sa časovima! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić čuvao dah, Bobi odličan u porazu, Kingsi su hit, "profesor Beli" nastavio sa časovima! (video)

Nikola Jokić se nije puno zamorio u Ohaju. Ako se gleda statistika i minuti Bobija Marjanovića on je zaista jedan od najkorisnijih igrača lige. Sakramento nastavio sa pobedama, tripl-dabl Foksa, nova odlična partija Bjelice...

Denver je nastavio sa pobedama, nova žrtva na turneji bio je Klivlend. Nagetsi su uz odličnu partiju Huanča Ernangomeza slavili u Ohaju, Španac je ubacio 23 poena. Nagetsi su se mučili u prvom poluvremenu, ali zatim su serijom 13:0 postavili stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svoje mesto.

Jokić najslabiji u sezoni, samo 4 poena, 6 skokova, 3 asistencije i blokada, igrao je dvadesetak minuta, pogodio dva šuta iz pet pokušaja, Meloun ga je i štedeo za ozbiljnije protivnike, već sutra u Kolorado stiže Juta.

BOBAN!

Boban Marjanovic had a strong game tonight in Philly! He's an early candidate for @FanDuel Value of the Night with a 10.8x value factor at a $3,600 DFS price tonight! pic.twitter.com/g86fM52gPt

— NBA Fantasy (@NBAFantasy) 02. новембар 2018.

Džoel Embid nije imao milosti prema Klipersima, 41 poen, 13 skokova, 4 blokade, Siksersi su imali veliku prednost, gosti uspeli da se spuste na jedan posed, ali je onda "Proces" ponovo odigrao sjajno, ubacio 9 od sledećih 12 poena za svoj tim, uključujući i zakucavanje preko Bobija Marjanovića. Rezerve gostiju su ubacile 58 poena, statistički gledano Klipsi imaju najdužu klupu u NBA, a veliki doprinos daje naš Marjanović.

JOEL EMBIID ÉCRASE MARJANOVIC 💥💥💥pic.twitter.com/UhvNkDAkAT

— First Team (@FirstTeam101) 02. новембар 2018.

Bobi je ubacio 15 poena, imao 11 skokova i 3 blokade, Teo dobio samo pet minuta, dve asistencije, dva promašaja.

Kingsi su do vrha napunili koš Atlante, sada su na 6-3, D'Aron Foks je stigao do tripl-l dabla, 31 poen, 15 asistencija, 10 skokova, Bjelica ubacio 19 poena, Sakramento je za tri četvrtine utrpao slabašnom rivalu 114 poena, u drugom poluvremenu postigli su 77. Očigledno da timu iz Kalifornije prija turneja po istoku, pogotovo protiv ovako loših ekipa kao što su Houksi. Inače, Foksu je ovo prvi tripl-dabl u karijeri. Kingsi turneju od četiri meča posle koje bi trebalo da se vrati Bogdanović, završavaju u nedelju u Milvokiju.



Oklahoma je nakon lošeg starta nanizala tri pobede. Rajan Vestbruk je ubacio 29 poena, imao 10 asistencija i 8 skokova, uz 3 ukradene lopte. Prosto su ukrali pobedu u Severnoj Karolini, naime, gubili su sa 19 razlike u trećoj četvrtini, a onda se raspucao Abrines, 25 poena, sasuo je pet trojki, odličan je bio i Šreder sa 21 košem, dok je Vestbruk odradio ogroman posao u odbrani, čuvajući Kembu Vokera.

Derbi Istoka pripao je Bostonu, Kajri Irving je podigao formu, ubacio je 28 poena i naneo Baksima prvi poraz u sezoni, neporaženih timova više nema. Na drugoj strani Adetokumbo je uz 33 poena, imao 11 skokova, a Baksi nisu očekivali da budu pobeđeni svojim oružjem, trojkama. Boston je postavio klupski rekord 24 trojke, bilo je dosta otvorenih šuteva, Seltiksi nisu promašivali. U reketu, Milvoki je postigao čak 40 poena više od rivala, ali su trojke napravile razliku. Gosti su serijom 12:0 uspeli da se vrate u meč, stigli na -1 u poslednjem minutu, ali je pobeda ostala u Masačusetsu, Seltiksi su na 6-2.

Portland je savladao Nju Orleans, Lilard je ubacio 26 poena, Nurkić 20, uz 9 skokova, kod gostiju nije bilo Entonija Dejvisa, Mirotić je uz 20 poena imao 13 skokova, ali i loš šut. Ovo je bio prvi susret dva tima nakon prošlogodišnjeg plej ofa kada su Pelikansi počistili tim iz Oregona u prvoj rundi. Rendl je ubacio 29 poena za domaće, ali Okafor nije uspeo da zameni povređenog Dejvisa, u poslednjoj četvrtini, kada "Obrva" obično preuzima odgovornost, Pelikansi nemoćni, tada su Blejzersi i prelomili meč.

Rezultati:

Portland - Nju Orleans 132:119

Boston - Milvoki 117:113

Atlanta - Sakramento 115:146

Šarlot - Oklahoma 107:111

Filadelfija - LA Klipers 122:113

Klivlend - Denver 91:110

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Denverov najbolji start u poslednjih 40 godina! Beli rutinski i Foksova partija života! Bobi se baš trudio, ali Embid je neuništiv (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2018

Kolorado je na nogama, Nagetsi pišu istoriju! Možda neće uspeti da održe ovako visok ritam do kraja sezone, ko zna, ali ovaj tim Denvera naterao je klupske pristalice da maštaju o plej-ofu i nekim lepšim vremenima. Denver nije odigrao najblistaviju partiju, ali pored tima kakav je Klivlend nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.