Jokanović ipak neće biti selektor Crne Gore

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 18:54

Jokanović ipak neće biti selektor Crne Gore

Slaviša Jokanović ipak neče postati selektor Crne Gore, prenose "Vijesti",

Prema njihovim rečima Jokanović neće preuzeti mesto selektora Crne Gore, iako se prethodnih dana o tome dosta govorilo kao da je gotova stvar.

"Iz više izvora dobile potvrdu da 55-godišnji trener ne samo da nije odbio ponudu iz Podgorice, već da ponude nije ni bilo, što je na neki način i logično'', stoji u teksti "Vijesti".

Pomenuti izvor naglašava da Jokanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema u planu da preuzme reprezentaciju Crne Gore kao nijednu drugu, Srpski trener je trenutno u Kataru gde je na klupi ekipe Al Garfe, gde ima bogat ugovor koji čelnici Crnogorskog saveza ne mogu da izjednače.

Od preostalih kandidata koji su se spominjali kao kandidati za selektra Crne Gore su bili Miodrag Grof Božović, kao i Gordan Petrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREOKRET: Slaviša Jokanović neće biti selektor Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023

Moraće da traže drugo rešenje...Srpski trener Slaviša Jokanović ipak neće postati selektor Crne Gore, prenose "Vijesti"...Tokom vikenda je podgorički ''Dan'' preneo da je Jokanović blizu zvanične promocije, ali Vijesti iznose drugačije tvrdnje...Oni navode da su iz više izvora dobili potvrdu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.