Jokan trijumfalno nastavio žestoku borbu za Premijer ligu

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan trijumfalno nastavio žestoku borbu za Premijer ligu

Fudbaleri Votforda, čiji je trener naš Slaviša Jokanović, savladali su Milvol u gostima sa 2:0 u 42. kolu Čempionšipa i nastavili bitku za plasman u Premijer ligu.

Ekipa srpskog stručnjaka ostala je na trećem mestu na tabeli sa 79 bodova, koliko ima i drugoplasirani Norič (pobedio Bolton u gostima sa 2:1), dok je na čelu Bornmaut sa jednim više.

Do kraja je ostalo još četiri kola i prve dve ekipe direktno će izboriti plasman u elitno društvom, a timovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od treće do šeste pozicije igraće plej-of za odlazak u Premijer ligu.

Jokanovićev Votford uspešno je nastavio žestoku borbu golovima Vidre u 26. i Gudioure u 56. minutu. Naš štoper Vujadin Savić nije bio ni na klupi.

Što se preostalih srpskih predstavnika u Čempionšipu tiče, Nikola Žigić takođe nije bio u protokolu Birmingema koji je sa 2:1 pobedio Vulverhempton, dok je golman mlade reprezentacije Marko Dmitrović bio na klupi u remiju njegovog Čarltona i Šefild Venzdeja sa 1:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.