Jokan na klupi dvostrukog prvaka Evrope?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan na klupi dvostrukog prvaka Evrope?

Srbin je specijalista, u klubu to znaju, Stouk je odbio, hoće li ovu ponudu prihvatiti?

Pošto je odbio Stouk, Slaviša Jokanović ima novu ponudu.

U pitanju je bivši prvak Evrope Notingem Forest koji je ostao bez trenera, Aitor Karanka je podneo ostavku, u klubu nisu bili zadovoljni njegovim radom, a Španac sada čeka Murinja, mogli bi zajedno da se vrate u Real.

Vlasnik Foresta Evangelis Marinakos želi Srbina na mestu trenera.

On je na neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način specijalista za promociju, uvek je Votford i Fulam u Premijer ligu, što je i cilj Notingema.

Slavni klub, bivši dvostruki šampion Evrope i prvak Engleske, koji ima i dva FA i četiri Liga kupa je dugo van elite. Prošle godine su bili 17. ove su ambicije veće, na sedmom su mestu, kasne za Derbijem četiri boda, cilj je da se dokopaju plej ofa.

Jokanović je sa prethodnim klubovima pokazao kako se to radi, preuzeo je Fulam i od borbe za opstanak ih doveo do engleske elite.

Procena je da je klupa Foresta primamljivija od one Stouka, mada je Notingem poznat kao tim koji se bazira na odbrnai, dok je u Fulamu Srbin golovima izborio plasman u elitu.

Poslednji put, Notinhgem Forest je igrao među najboljim engleskim klubovima 1999. kada je završio poslednji, pre toga su bili na klackalici, od kada je oformljeno takmičenje u ovom format, ispadali i vraćali se, a zanimljivo da su 1995. završili kao treći na tabeli, iza Blekburna i Junajteda i izborili plasman u Evropu.

Sadašnji vlasnik Marinakis, čovek koji drži i Olimpijakos želi da klub vrati u elitu, uložio je novac, doveo nekoliko odličnih igrača, pogotovo iz većih klubova na pozajmicu, videćemo da li će Jokanović prihvatiti ponudu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.