Jirgen Klop trener Real Madrida!

Izvor: Mondo, 19.Maj.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirgen Klop trener Real Madrida!

Nemački "Dojčland radio" javio da je Jirgen Klop izabran za trenera Real Madrida.

Foto: (AP Photo/Martin Meissner)

Jirgen Klop menja Karla Anćelotija na klupi Real Madrida čim se sezona završi. Za "kraljevski klub" ona je okončana bez trofeja na sva tri fronta.

Senzacionalnu vest javio je "Dojčland radio"!

Real Madrid je, prema navodima ove radio stanice, imao dve opcije - Klopa ili Rafu Beniteza, a izbor je na kraju, ipak, pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na dosadašnjeg trenera Borusije iz Dortmunda.

Informaciju potpunu čine još dva podatka - Klop će Real voditi naredne tri sezone za godišnju platu od osam miliona evra.

Klop je sa "milionerima" od prosečnog tima napravio dvostruke šampione Nemačke, ali i vicešampiona Evrope, koji je na putu ka drugom finalu Lige šampiona izbacio Real Madrid u polufinalu.

Nemački trener prethodnih dana viđen je u Istanbulu, tako da su istog momenta počele spekulacije da pregovara sa Fenerbahčeom.

Ponuda Madriđana, očigledno, bila je primamljivija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.