Op, op, op, u Real stiže Jirgen Klop?!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Op, op, op, u Real stiže Jirgen Klop?!

Radio Dojčland piše da je dogovor već postignut i da će trener Borusije potpisati do 2018, te da će po sezoni zarađivati 8.000.000 evra

Bomba iz Nemačke! A tamo retko maše kad su transferi u pitanju. Istina, za Radio Dojčland nismo baš sigurni, ali ovo je vest koja će sigurno uzdrmati fudbalsku planetu – Jirgen Klop biće novi trener madridskog Reala! Štaviše posao je već dogovoren, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << harizmatični trener Borusije potpisati ugovor do 2018, a po sezoni će zarađivati 8.000.000 evra!

Vreme će pokazati da li je ova informacija verodostojna, ali mediji odavno spekulišu o tome da je Karlu Ančelotiju, koji se ponajviše dovodi u vezu sa Milanom, odzvonilo u Kraljevskom klubu posle ispadanja od Juventusa u Ligi šampiona i poraza u prvenstvenoj trci sa Barselonom. Klop je već najavio siguran odlazak iz Dortmunda, a zna se da na stadionu Santjago Bernabeu posebno vole marketinški zanimljive ljude.

Klopu tu nema ravnog. Pritom zna fudbal. Doduše, bilo bi veoma interesantno videti da li bi u Realu, klubu sa toliko superzvezda, mogao da nametne njemu svojstven sistem u kome svaki pojedinac izgleda kao bolji fudbaler no što zaista jeste?

Moraćemo ipak da sačekamo finale nemačkog Kupa između Borusije i Volfzburga. Tek tada bi popularni Klopo trebalo da otkrije ime novog kluba. Real sa Klopom? Zvuči uzbudljivo.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO DOGOVOR: Klop je novi trener Reala!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2015

Nemački stručnjak će potpisati ugovor do 2018. godine i zarađivaće čak 8.000.000 evra po sezoni..Harizmatični trener Borusije iz Dortmunda, Jirgen Klop, od naredne sezone predvodiće sa klupe ekipu Reala iz Madrida, prenosi Radio Dojčland...Klop će potpisati ugovor do 2018. godine i zarađivaće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.