Jildirim najbolji iz slobodnih udaraca

Izvor: B92, 02.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jildirim najbolji iz slobodnih udaraca



Pobednik tradicionalnog takmičenja u izvođenju slobodnih udaraca u španskom gradu Marbelji je Ugur Jildirim, fudbaler holandskog Herenvena i reprezenatcije Turske. Dvadesetdvogodišni Jildirim je u finalu, sa 25 osvojenih bodova, bio bolji od Kineza Šen Sia (20) i Španca iz Betisa, Benhamina (12).

Razočarao je Zinedin Zidan, koji sa 9 bodova nije uspeo da se plasira u finale, a dva puta je pogađao stativu. Inače, šutiralo se sa 18, 21 i 25 metara, 'živi zid' formirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su igrači lokalnog kluba, a branili su Santijago Kanjizares i golman Antverpena, Lusijano Da Silva.

Najviše simpatija domaće publike 'pokupio' je Japanac Jošito Okubo, koji je nedavno postao igrač Majorke.

Četvrto mesto pripalo je Slovencu Nastji Čehu, koji je imao 10 bodova, a na takmičenju se nisu pojavili najveći favoriti, igrači Reala, Roberto karlos i Dejvid Bekam, kao i Brazilac iz Barselone, Ronaldinjo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.