Ješić na klupi Radničkog iz Niša

Izvor: FudbalSrbija.net, 27.Dec.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić na klupi Radničkog iz Niša

Fudbaleri Radničkog iz Niša dobili su novog šefa stručnog štaba,a to je iskusni Miodrag Ješić.Iako je bilo najava da bi na klupu ovog kluba mogao da sedne i Milko Đurovski,vodeći ljudi kluba iz Niša su se odlučili za Ješića,koji bez sumnje,mnogo bolje poznaje prilike u domaćem fudbalu,i od kojeg se očekuje da Radnički u prolećnom delu sezone rezultatski stabilizuje.

Jednoglasno smo odlučili da do kraja prvenstva ekipu predvodi Miodrag Ješić,koji se pokazao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << veliki čovek u ova teška vremena,i koji je došao bez ikakvih finansijskih uslovljavanja da pomogne klubu u kojem je počinjao da peče veliko trenersko umeće.„-izjavio je sportski direktor Marko Jovanović.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ješić preuzeo niški Radnički

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2014

Srpski fudbalski stručnjak Miodrag Ješić (56) imenovan je za novog šefa stručnog štaba FK Radnički iz Niša.

Nastavak na Sportske.net...

VELIKO POJAČANJE ZA NIŠLIJE: Ješić ponovo u srpskom fudbalu!

Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2014

Miodrag Ješić novi je trener Radničkog iz Niša, a na klupi će zameniti Sašu Mrkića.. . U niškom Radničkom ove sezone poprilično lutaju sa trenerima, a Miograd Ješić biće treći u ovom prvenstvu. Počeli su sa Dragoljubom Stepanovićem, koji je otkaz dobio posle uvodna četiri poraza iz isto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.