Miodrag Ješić ponovo u srpskom fudbalu: Iskusni strateg preuzeo Radnički iz Niša

Izvor: MozzartSport.com, 27.Dec.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Ješić ponovo u srpskom fudbalu: Iskusni strateg preuzeo Radnički iz Niša

Bivši šef stručnog štaba Partizana novi trener ekipe sa Čaira

Radnički iz Niša ne odustaje od poznatih trenerskih imena te je posle neuspešne epizode sa Dragoslavom Stepanovićem i njegovom zamenom Sašom Mrkićem uprava kluba sa Čaira imenovala Miodraga Ješića za novog trenera tima, prenosi Žurnal.

Pred Ješićem je veliki izazov jer su Nišlije prvi deo sezone završile na pretposlednjem mestu na tabeli Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije. Ipak on je baš dovedan pre isteka kalendarske godine baš da bi Ješić u dogovoru sa upravom odlučio koja pojačanja su potrebna timu.

Ješić je poslednji put radio u srpskom fudbalu 2007. godine kao trener Partizana, a u poslednje dve godine je vodio dva bugarska tima – CSKA iz Sofije i Liteks.

 (FOTO: MNpress)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.