Jermeni jasni: Bod je malo - selektore, ćao

Izvor: Mondo, 30.Mar.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermeni jasni: Bod je malo - selektore, ćao

Rival "orlova" imao je veće strpljenje od našeg Saveza. Međutim, ni u Jerevanu nisu imali sreće, pa se rastanak dogodio u utorak.

Foto: AP/Hektor Pustina

Švajcarac Bernar Šalandes preuzeo je u februaru 2013. reprezentaciju Jermenije i potpisao ugovor sa jasno određenim pravilima o minimalnom broju osvojenih poena u kvalifikacijama za EP.

U nedelju uveče, porazom od Albanije u gostima, njegov tim ostao je na dnu tabele Grupe I, sa samo jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sakupljenim bodom - koliko ima i naša reprezentacija.

Dan posle, dogodilo se ono što je i dogovoreno - švajcarski trener je napustio klupu Jermena.

"Prema ugovoru, dogovoreno je da moramo da osvojimo određeni broj poena, koji bi nam omogućio plasman. Sa druge strane, precizirano je i da bi, u slučaju najlošijeg scenarija, trebalo da podnesem ostavku. Stoga, mislim da je svima prilično jasno zašto više nisam selektor", rekao je na rastanku.

Na polovini kvalifikacionog ciklusa, tabela Grupe I izgleda ovako: Portugal 9, Danska 7, Albanija 7, Jermenija 1, Srbija 1.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OSTAVKA: Albanci ‘oterali’ selektora Jermenije

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Jermenije Bernar Šaland odlučio je da podnese ostavku na tu fuunkciju nakon što je njegov tim juče poražen od Albanije (2:1) u kvalifikacionom meču grupe I za plasman na Euro 2016.. . Jermenija nakon četiri odigrana meča ima samo jedan bod, koliko i reprezentacija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.