Jedina loša vest za Barsu posle Torina, nova povreda

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 00:30

Jedina loša vest za Barsu posle Torina, nova povreda

Ronald Kuman u novom problemu.

Barselona je upravo potvrdila da Ronald Arauho ima povredu zadnje lože desne noge, preciznije mišića biceps femoris.

Klub nije naveo koliko će Urugvajac biti van terena, ali je izvesno da će propustiti preostale utakmice do nove reprezentativne pauze.

U prevodu, Ronald Kuman će na utakmicama sa Alavesom, Dinamom iz Kijeva i Betisom ponovo moći da računa samo na štopersk tandem Pike-Lengle.

Zbog povrede je van >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stroja i dalje i Mark Andre-Ter Štegen, kao i zaboravljeni Samjuel Umtiti, koga je Ronald Kuman odavno otpisao i stavio na transfer listu.

Barselona gostuje Alavesu u subotu od 21.00, potom u sredu dočekuje u istom terminu Dinamo Kijev.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar - Godinu dana povreda?!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020

Statističari su izračunali, zaista zvuči neverovatno...Nejmar je ponovo povređen, neće igrati sigurno do 22. novembra, odnosno do kraja sledeće reprezentativne pauze...Nejmar je zaradio novu povredu, nije teža kao neke prethodne, ali će pauzirati oko tri nedelje...Statističari su izračunali,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.