Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 11:48

Jedan od omiljenih trenera Dušana Tadića nema klub

Rastali se Alfred Šreder i Hofenhajm

Rezultati nisu bili problem. U post-koronarnom delu sezone jeste Hofenhajm poražen na startu od Herte, ali je na naredne četiri utakmice skupio osam bodova, siguran je u sredini tabele, ali uprkos toj stabilnosti na terenu rešio je da se rastane sa Alfredom Šrederom.

U pitanju je stručnjak kog je klub iz Zinhajma angažovao prošlog leta kao zamenu za Julijana Nagelsmana, imao je ugovor do juna 2022, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je očigledno puklo negde u relacijama sa upravom, pa je četiri kola pre kraja prvenstva usledio rastanak.

Od starta sam znao da će rad u Hofenhajmu biti izazovan. Ispunio me je velikim zadovoljstvo. Zahvalan sam klubu što mi je dao priliku da se oprobam u Bundesligi. Nažalost, nismo se saglasili oko načina na koji bi Hofenhajm trebalo da funkcioniše u budućnosti. Žalim zbog ovakvog razvoja situacije. Nije neuobičajeno u profesionalnom životu imati drugačije mišljenje. A kad je već tako najpoštenije je da budemo iskreni jedni prema drugima“, pojasnio je Alfred Šreder.

Inače, njega je Hofenhajm angažovao prošle godine ceneći njegv rad u Ajaksu, gde je bio jedna od kljčnih ljudi u stručnom štabu Erika ten Haga. Čak je i kapiten Kopljanika Dušan Tadić javno isticao da je Šreder, uz pomenutog Ten Haga i Pepa Gvardiolu trener koga najviše ceni. A nije samo Tadić pohvalno pričao o Šrederu, nizali su se komplimenti sa više strana.

Jedino što je saradnja sa Hofom završena nenadano brzo.

Razmimoišli smo se oko važnih pitanja, tako da saradnja više nema smisla. Alfredu smo zahvani što je stabilizovao ekipu posle promena prošlog leta i doveo je u sredinu tabele. I to u sezoni koja će ostati upamćena kao jedna od najneobičnijih u istoriji Bundeslige, zbog prekida usled virusa korona“, rekao je direktor Hofenhajma, Aleksandar Rosen.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.