Jasan signal za Partizan - Spartak ne da Ivanovića ispod OVE cifre!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasan signal za Partizan - Spartak ne da Ivanovića ispod OVE cifre!

Predsednik Spartaka Dragan Simović tvrdi da od transfera Đorđa Ivanovića u Partizan neće biti ništa ukoliko crno-beli ne poboljšaju ponudu.

Aktuelni šampion Srbije neće tako lako stići do potpisa najboljeg igrača jesenjeg dela Super lige, a razlog je jednostavan, Spartak traži pozamašnu svotu novca za obeštećenje.

Prva ponuda Partizana iznosila je 200.000 evra plus procenti, zatim je nuđeno 100.000 evra više i 10 odsto od naredne prodaje, ali ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to nije ono što Subotičani očekuju. To je u izjavi "Informeru" potvrdio predsednik Spartaka Dragan Simović.

"Sad da imam ponudu od 390.000 evra i 20 odsto, ne bih ga prodao! Partizan je miljama daleko od Ivanovića. Oni nude 300.000 evra i 10 odsto. Legija nudi 350.000 evra i 15 odsto. Ne može! Ne damo!", kaže Simović.

Prvi čovek Spartaka rekao je da razume želju Đorđa Ivanovića ali da prodaje neće biti sve dok na adresu subotičkog superligaša ne stigne zadovoljavajuća ponuda. Na osnovu rečenog, reklo bi se da Subotičani neće prihvatiti ništa manje od 400.000 evra i procenata od sledeće prodaje.

"Zna se koliko igrač vredi. Ima nekolko ponuda za njega. Prihvatićemo isključivo onu koja nas zadovolji ili neće ni ići",  dodaje Simović.

Pošto je prethodnih dana bilo reči o tome da Đorđe Ivanović želi u Partizan a ne u inostranstvo, Dragan Simović ističe da će se želja igrača slušati ukoliko bude malih razlika u ponudama.

"Ljudi misle da mogu da nam ga uzmu medijskim pritiscima i marketingom. To ne ide tako. Nemamo mi prostora da nekom poklanjamo igrača", poručuje predsednik Spartaka.

Ekspedicija fudbalskog kluba Spartak u ponedeljak kreće za Antaliju na centralni deo priprema za prolećni deo sezone, a Đorđe Ivanović će putovati sa ekipom osim ako se nešto spektakularno ne dogodi do kraja dana.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo! Partizan doveo novo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 14:22

Novi fudbaler Partizana biće i Đorđe Ivanović, dosadašnji ofanzivni vezista subotičkog Spartaka! On će sa klubom iz Humske potpisati četvorogodišnji ugovor, a zvanična promocija je planirana za sutra. Znate već da su crno-beli nedeljama pokušavali da postignu dogovor sa upravom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.