Japanci osetili moć Evropskog šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci osetili moć Evropskog šampiona!

Srbija pobedila i u drugom meču na Svetskom prvenstvu

Ako je protiv Crne Gore i bilo bojazni za krajnji rezultat, protiv Japana su ljubitelji vaterpola mogli da se zavale uzmu neko osveženje po ovom toplom vremenu i uživaju u ubedljivoj pobedi Srbije od  19:9 (2:1, 6:2, 5:3, 6:3)

Nijednog momenta se pobednik ovog duela nije dovodio u pitanje. Srbija je, u skladu sa reputacijom, igrala fantastično u svim segmentima igre i lako izašla na kraj sa protivnikom koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogao fizički da joj parira, što su naši momci koristili i spuštali loptu na centre.

Japanci su pretili najviše u situacijama sa igračem više, dok su naši Delfini pucali iz svih oružja, a delovalo je kao da se nisu pošteno ni oznojili. Najefikasniji igrač u našem timu bio je Slobodan Nikić sa šest golova, a pratio ga je Duško Pijetlović sa četiri pogotka.

Ako se moraju tražiti loše stvari sa ovog meča, onda bi to bila ležernost i slaba odbrana u pojedinim trenucima susreta, ali kada dođu ozbiljini protivnici i to će sigurno doći na svoje.

Naši reprezentativci će u bazen već u petak od 11 sati, a protivnik u poslednjem meču u grupi će im biti Australija. Ovom pobedom Srbija je zauzela prvo mesto u grupi posle remija Australije i Crne Gore (5:5).

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.