Janković: Dobro drugo poluvreme

Izvor: B92, 11.Okt.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: "Dobro drugo poluvreme"

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je da je zadovoljan kako je ekipa reagovala u drugom poluvremenu utakmice sa Danskom (0:0).

"Odigrali smo loše prvo poluvreme, a Danci su znali šta hoće. Sjajno su držali loptu i imali smo velike taktičke probleme. Zadovoljan sam kako je ekipa reagovala na poluvremenu. Sve što smo uradili u tom delu meča išlo je u smeru pobede. Ipak, promašili smo tri dobre šanse, a to je luksuz na ovakvim mečevima", rekao je Janković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do kraja kvalifikacija za EP 2013. ekipa Srbije odigraće još četiri utakmice, uključujući i gostovanje Danskoj.

"Ima još dosta do kraja kvalifikacija, a Srbija i Danska su dve ekipe koje su se izdvojile u ovoj grupi. Do sada smo osvojili osam bodova, a računali smo da će biti više. Ipak, to ne remeti naše planove, a ne treba zaboraviti da nam predstoji i duel u Danskoj".

Srpski tim sačuvao je prvo mesto u Četvrtoj grupi kvalifikacija sa bodom više od skandinavske selekcije koja ima meč manje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.