Orlići jurišaju na Vikinge

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići jurišaju na Vikinge

U taboru mlade reprezentacije uoči utakmice sa Danskom (utorak, 15:00) na kragujevačkom stadionu „Čika Dača” lako je uočljiva odlična atmosfera. Prethodni, pomalo i neočekivani remi sa Makedonijom (1:1) je ostavljen „na granici“, nije mu selektor Aleksandar Janković posvetio ni mnogo pažnje u analizi po povratku u Srbiju. U Makedoniji je sve bilo po željama i planovima, a izostala je jedino pobeda.

Nerešen rezultat dobar je zbog osvajanja boda u gostima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i kao dobra motivacija da se protiv Danske uz dobru igru osvoji i više. Pobedom bi Orlići napravili krupan korak ka osvajanju prvog mesta u grupi i plasmanu u baraž za odlazak na završni turnir Prvenstva Evrope 2013. u Izraelu.
– Atmosfera je zaista dobra. Rezultat u Skoplju nas nije uzdrmao. Lično, za mene je to bio iznenađujući remi, tako da očekujem da protiv Danske odigramo još bolje, iako se ne može staviti neka zamerka ni na igru u prethodnom duelu – istakao je Filip Đuričić, jedna od udarnih igala srpskog tima.

Interesantno da je Đuričić do sada imao prilike i da tri puta igra sa rivalima iz Danske i iz svih duela izlazio je kao pobednik.
– Ne bih imao ništa protiv da se taj niz nastavi. Upravo ovu selekciju smo savladali pre oko godinu dana u Austriji, bilo je 3:2 za nas. Za razliku od te utakmice u njihovom sastavu neće biti Eriksona, koji je već izborio mesto u A timu. Danska gaji tipičan fudbal za skandinavske zemlje i mislim da moramo malo jače, otresitije da uđemo u utakmicu i odmah stavimo do znanja protivniku da nas interesuje samo pobeda. Verujem da smo bolji i da ćemo opet slaviti – uverava Đuričić.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlići jurišaju na Vikinge

Izvor: Utakmica.rs, 11.Okt.2011

U taboru mlade reprezentacije uoči utakmice sa Danskom (utorak, 15:00) na kragujevačkom stadionu "Čika Dača" lako je uočljiva odlična atmosfera. Prethodni, pomalo i neočekivani remi sa Makedonijom (1:1) je ostavljen "na granici", nije mu...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Janković: "Dobro drugo poluvreme"

Izvor: B92, 11.Okt.2011

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je da je zadovoljan kako je ekipa reagovala u drugom poluvremenu utakmice sa Danskom (0:0)..."Odigrali smo loše prvo poluvreme, a Danci su znali šta hoće. Sjajno su držali loptu i imali smo velike taktičke probleme. Zadovoljan sam kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.