Janakopulos pecnuo Oly zbog Petruševa: Daje milione na nova pojačanja

Izvor: B92, 28.Nov.2023, 14:23

Janakopulos pecnuo Oly zbog Petruševa: Daje milione na nova pojačanja

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je odgovorio na transfer Filipa Petruševa u Olimpijakos.

Janakopulos je najavio nova pojačanja za iduću sezonu.

On je istakao da će u dogovoru sa Atamanom dovesti još dva igrača od po tri miliona evra.

"Saopštenje o Petruševu je bilo veoma uspešno. Kapa dole. Nadam se da ste se predomislili, ali pošto smo raspoloženi za šalu, reći ću sledeće: Zajedno sa našim trenerom, gospodinom Atamanom, preduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo akcije od sada za dva promene u timu sledeće godine. Dva igrača po 3 miliona evra. Neću da govorim ko su, obojicu dobro poznajete tamo u Pireju. Verujem da će naš tim sledeće godine biti bolji od 2009. Uživajte u kafi", rekao je Janakopulos u svojoj objavi na Instagramu.

Panatinaikos posle 10 utakmica u Evroligi ima šest pobeda i četiri poraza, a u četvrtak, 30. novembra gostuje Partizanu, u okviru 11. kola elitnog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI ČOVEK PANATINAIKOSA PECNUO OLIMPIJAKOS ZBOG PETRUŠEVA: ‘Uživajte u kafi!’

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2023

Nove čarke u Grčkoj. Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos pecnuo je Olimpijakos nakon što je taj klub potpisao trogodišnji ugovor sa Filipom Petruševim. Ovaj kontroverni Grk je istakao da su Ataman i on preduzeli određene mere i da su pikirali dva već dva igrača od tri miliona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.