Jakara: Zvezda je prvi favorit za osvajanje ABA lige

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 13:51

Jakara: Zvezda je prvi favorit za osvajanje ABA lige

Trener Studentskog centra Dejan Jakara je izneo očekivanja pred duel sa Crvenom zvezdom, u okviru 12. kola ABA lige.

Crveno-beli u nedelju od 17 časova gostuju u Podgorici.

Zvezda je lider na tabeli sa skorom 10-1, a SC Derbi je sedmi sa učinkom 6-5.

Trener aktuelnog osvajača ABA Superkupa Dejan Jakara imao je reči hvale za Zvezdu pred sutrašnji duel.

"Za mene je Crvena zvezda po rosteru prvi favorit za osvajanje ABA lige. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da uđemo bolje u utakmicu nego što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Partizana. Verujem da smo to preneli igračima i da oni to dobro znaju. Izuzetno je važno da igramo sa puno energije u oba smera, jer takva igra krasi ovu ekipu", rekao je Jakara i dodao:

"Zvezda nema kiks ove sezone u regionalnom takmičenju. Nadam se da to može biti slučaj u ovoj utakmici", naglasio je slovenački stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener Derbija hvali rivala: Zvezda je prvi favorit za osvajanje ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023

Istakao kvalitet sastava...Trener Studentskog centra Dejan Jakara je izneo očekivanja pred duel sa Crvenom zvezdom, u okviru 12. kola ABA lige. Crveno-beli u nedelju od 17 časova gostuju u Podgorici...Zvezda je lider na tabeli sa skorom 10-1, a SC Derbi je sedmi sa učinkom 6-5...Trener aktuelnog osvajača...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.