Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUVENTUS NE PREPUŠTA NIŠTA SLUČAJU: Novi ugovor za Mandžukića

Mario Mandžukić je fantastičnim igrama naterao upravu Juventusa na potez koji će mnoge iznenaditi. Naime, dve godine pre isteka ugovora, uprava torinskog kluba će sjajnom Hrvatu ponuditi novi, i to vredan milion i po evra više!

Mandžukić trenutno u Juventusu igra za 3,5 miliona evra i ima ugovor do 2019. godine, a kako prenose italijanski mediji, uprava torinskog kluba mu je ponudila produžetak na još godinu dana, pa će Mandžukić u Torinu biti do 2020. godine, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za pet miliona evra.
Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine, iz Atletiko Madrida, a posle Modrića, Lovrena i Rakitića bio bi najplaćeniji fudbaler iz Hrvatske.
On je postigao devet, namestio osam golova ove sezone, a posebno raduje navijače Juventusa način na koji se uklopio u sistem igre Masimilijana Alegrija, gde Mandžukić na levom krilu iz meča u meč pruža sjajne partije.
 
The post JUVENTUS NE PREPUŠTA NIŠTA SLUČAJU: Novi ugovor za Mandžukića appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mandžukiću novi ugovor i povišica od 1,5 miliona

Izvor: B92, 17.Maj.2017

Napadač Juventusa Mario Mandžukić za odlične partije biće nagrađen novim ugovorom do 2020. godine i povećanjem plate na pet miliona evra...Juventus želi da osigura ostanak hrvatskog fudbalera posle leta, nakon interesovanja iz Kine i Turske, i za 1,5 miliona evra poveća mu primanja, uz sezonu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.