JUVENTUS NASTAVIO ŠAMPIONSKU TRKU SA INTEROM: Vlahović sa dve golčine srušio Sasuolo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 23:53

JUVENTUS NASTAVIO ŠAMPIONSKU TRKU SA INTEROM: Vlahović sa dve golčine srušio Sasuolo (VIDEO)

Siguran korak Stare dame.

Fudbaleri Juventusa savladali su pred svojim navijačima ekipu Sasuola sa 3:0 (2:0) u poslednjem meču 20. kola Serije A zahvaljujući srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću koji je postigao prva dva gola za torinsku Staru damu, dok je treći delo Federika Kijeze.

Juventus je bio bolji protivnik u ovom meču, a da se gosti neće dobro provesti bilo je jasno već u prvom poluvremenu. Dušan Vlahović je u 15. minutu primio loptu na dvadesetak metara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od gola gostiju, namestio se i izuetno preciznim udarcem postigao prelep gol za vođstvo Stare dame.

Još veću majstoriju je Vlahović izveo u 37. minutu. Juventus je imao slobodan udarac, napadač reprezentacije Srbije namestio je lvoptu na nekih 20 metara od gola i smestio loptu pod prečku nemoćnog Konsiljija za prednost torinskog kluba od 2:0 na velikom odmoru.

U nadstavku je Juventus rutinski držao situaciju pod kontrolom, a Vlahović i Filip Kostić su zamenjeni u 81. minutu. Konačnih 3:0 postao je Federiko Kijeza u 89. minutu.

Ovom pobedom Juventus nastavlja šampionsku trku sa Interom koji ima dva boda više.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.