JUVENTUS DARIVAO POKLON RONALDU: Portugalac se ODUŽIO i naneo poraz Mihinoj Bolonji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUVENTUS DARIVAO POKLON RONALDU: Portugalac se ODUŽIO i naneo poraz Mihinoj Bolonji (VIDEO)

Stara dama grabi ka odbrani titule.

Fudbaleri Juventusa nastavili su da grabe ka odbrani šampionske titule u Seriji "A". Stara dama je na "Alijanc areni" savladala Bolonju sa 2:1 u osmom kolu Kalča i upisala sedmi ovosezonski trijumf.

Pre početka meča priređena je mala svečanost, pošto je predsednik Torinjana Andrea Anjeli uručio dres sa brojem 700 najboljem fudbaleru Juventusa Kristijanu Ronaldu.

Portugalac je, poput srpskog stručnjaka na klupi Bolonje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siniše Mihajlovića, dobio ogromne ovacije sa tribina, a prva zvezda Stare dame se na najbolji način odužila navijačima.

Domaćin je poveo u 19. minutu, pošto je Kristijano iskoristio neopreznost u odbrani gostiju i iskosa u šesnaestercu, udacrem po zemlji, pronašao put do mreže golmana Skorupskog za 1:0.

What a goal. Cristiano Ronaldo is on fire 🔥

🐐 https://t.co/efr4DnGf8e

— Football Street (@FootballStreetz) October 19, 2019

Tim sa "Renato dal Are" se nije predavao pa je do odlaska na poluvreme uspeo da izjednači preko Danila, pošto je brazilski defanzivac odlično odreagovao na asistenciju Mbajea i vratio neizvesnost u meč.

Juventus 2 - 1 Bologna

Miralem Pjanic 🎼🖤 pic.twitter.com/GbBvWfQzqz

— JuGif (@JuveGif) October 19, 2019

Da bodovi ostanu na "Alijanc areni", potrudio se Miralem Pjanić. Reprezentativac BiH iskoristio je smušenost u odbrani Bolonje u 54. minutu i pored četiri protivnička igrača uspeo da zahvati loptu i pošalje je pored golmana gostiju.

Cristiano Ronaldo recebeu a camisa 700 da Juventus, em homenagem aos 700 gols na carreira. Agora já tem 701, após abrir o placar contra o Bologna. pic.twitter.com/A669hH3PfL

— Doentes por Futebol (@DoentesPFutebol) October 19, 2019

Juventus će i posle osmog kola ostati na čelu Serije "A", bez obzira na ishod Interovog meča, koji Neroazuri igraju u nedelju na terenu Sasuola (12.30).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.