JURI GA POLA EVROPE: Salcburg odredio PAPRENU cenu za NAJTRAŽENIJEG igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JURI GA POLA EVROPE: Salcburg odredio PAPRENU cenu za NAJTRAŽENIJEG igrača!

Da se smrzneš.

Fudbaleri Salcburga remizirali su u četvrtom kolu Lige šampiona na gostovanju Napoliju, a strelac jedinog gola za Austrijance bio je Erling Braut Haland.

Najbolji igrač bivšeg protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za elitno takmičenje, ujedno je ispisao istoriju Lige šampiona, čime je samo potvrdio zašto je trenutno najtraženiji fudbaler na Starom kontinentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Norvežanin je novim pogotkom postao tek četvrti igrač u istoriji Lige šampiona, koji je bio strelac u svakom od četiri prva nastupa u najelitnijem takmičenju. Podsetimo, pre Erlinga Brauta Halanda, to je pošlo za nogom samo Brazilcu Ze Karlosu (Porto, 1992/93), legendarnom Alesandru Del Pjero (Juventus, 1995) i napadaču madridskog Atletika Dijegu Kosti u sezoni 2013/14.

Quién es Erling Braut Haland, el joven noruego que con 19 años es el máximo goleador de la Champions League y piden 100 millones por su pase https://t.co/geUTm27MRW

— Ricardo Acciardi (@RicardoAcciardi) November 6, 2019

Napadač Salcburga je postao i prvi fudbaler koji je postigao čak sedam golova u prva četiri meča Lige šampiona.

Upravo zbog sjajne serije Halanda, uprava Austrijanaca odredila je obeštećenje za najboljeg igrača, koje će zainteresovani klubovi morati da uplate. Reč je o iznosu od 100.000.000 evra, a odavno su u red stali velikani poput Mančester junajteda, Juventusa, madridskog Reala...

Nema sumnje da će austrijski šampion debelo profitirati, obzirom da je Norvežanin stigao u januaru iz Moldea za 5.000.000 evropskih novčanica, a od početka ove sezone postigao je 23 gola na 17 mečeva u svim takmičenjima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda fudbalski sudija Đulijana Butrakova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Iznenađenje, Haland dobija ponudu koju ne može da odbije!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019

Supertalentovani napadač je skrenuo pažnju velikog broja klubova...Pisali smo danas, Erling Haland je izrastao u najtraženijeg tinejdžera na svetu...Traže ga največi evropski klubovi nakon samo par meseci u prvom timu Salcburga...Ipak, to nije ništa čudno, kako je Haland sa sedam golova najbolji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.