JUNAK ŠERIFA IMA JEDAN SAN: Tetovaža ga je otkrila, nakon ovog trijumfa, ništa nije nemoguće! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2021, 00:04

JUNAK ŠERIFA IMA JEDAN SAN: Tetovaža ga je otkrila, nakon ovog trijumfa, ništa nije nemoguće! (FOTO) (VIDEO)

Istorijski trijumf za Moldavce. Pored derbija kola između PSŽ-a i Mančester sitija, od utakmice Real Madrid – Šerif, ljubitelji fudbala nisu mnogo očekivali, ali su dobili pravu senzaciju. Gosti su iznenadili ceo svet, savladali su španskog giganta sa 1:2, a junak trijumfa bio je Sebastijan Til. On je u 90. minutu poslao pravu bombu koja […]
The post JUNAK ŠERIFA IMA JEDAN SAN: Tetovaža ga je otkrila, nakon ovog trijumfa, ništa nije nemoguće! (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE ČOVEK O KOJEM BRUJI CELA EVROPA: Golčinom u 90. minutu ŠOKIRAO Real, a svi pričaju o njegovoj LUDAČKOJ TETOVAŽI! (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2021

Fudbaleri Šerifa pobedili su u gostima Real Madrid sa 2:1, a trijumf gostima i veliko iznenađenje u elitnom evropskom takmičenju doneo je Sebastijan Til u 90. minutu.

Nastavak na Kurir...

SRUŠIO REAL, PA SVE PRIZNAO: ‘Kosio sam travu, pio i pušio!’

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2021

Senzacije sezone u režiji Šerifa iz Tiraspolja! Šerif je iznenadio čitavu fudbalsku javnost, savladavši Real Madrid i to u prestonici Španije. Jedan od heroja utakmice, Sebastijan Til rekao je: ‘Grčevi su me ubili, nisam mogao da ustanem! Ali moram reći da su Realovi igrači bili dragi, normalno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.