OVO JE ČOVEK O KOJEM BRUJI CELA EVROPA: Golčinom u 90. minutu ŠOKIRAO Real, a svi pričaju o njegovoj LUDAČKOJ TETOVAŽI! (FOTO)
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

OVO JE ČOVEK O KOJEM BRUJI CELA EVROPA: Golčinom u 90. minutu ŠOKIRAO Real, a svi pričaju o njegovoj LUDAČKOJ TETOVAŽI! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Šerifa pobedili su u gostima Real Madrid sa 2:1, a trijumf gostima i veliko iznenađenje u elitnom evropskom takmičenju doneo je Sebastijan Til u 90. minutu.

Šerif je poveo golom Jasura Jahšibojeva u 25. minutu. On je odlično reagovao na centaršut Kristijana sa leve strane, i glavom sa pet metara savladao golmana Reala Kurtou.

Real je do izjednačenja stigao u 65. minutu golom Karima Benzmeme iz penala. Oboren je bio Vinisijus Žunior a sudija Lorens Viser je nakon konsultovanja VAR-a pokazao na "belu tačku". Benzema je realizovao penal preciznim šutem u levu stranu gola Šerifa.

Pobedu Šerifu doneo je Sebastijan Til u 90. minutu, preciznim udarcem u leve rašlje gola Reala.

Svakako junak meča i čovek o kojem bruji cela Evropa.

Sebastijan Til
foto: Profimedia

Ali ono što je posebno privuklo pažnju posle neverovatne pobede jeste tetovaža na nozi Sebastijana Tila.

Fudbaler iz Luksemburga na levoj nozi iscrtao je sebe, sa brojem 31 koji nosi na leđima kako sanja o peharu Lige šampiona.

Posle dva kola, Šerif je prvi sa dve pobede, Real je drugi sa pobedom i porazom, dok su Inter i Šahtjor na deobi poslednjeg mesta sa po jednim remijem i porazom.

U narednom kolu, Šerif će gostovati Interu, dok će Real gostovati Šahtjoru.

Nije Barselona više sila, i to se vidi po kvotama, večeras (21.00) Katalonci gostuju Benfiki, a kvota na dvojku je čak 2,60. Iks je 3,35, a kec 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Barselona.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja