Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILEJ SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Eh, da nisam bio selektor Srbije…

Ono što je izjavio italijanskim medijima neće se dopasti mnogima u Srbiji.
Trener italijanskog prvoligaša Torina, Siniša Mihajlović, proslaviće svoj jubilej u 12. kolu italijanskog prvenstva. Srpski stručnjak će sutra po 200. put u karijeri biti na trenerskom mestu.
U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, pre nego što je stigao u Torinu, bio je na klupi Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije i Milana. Izgleda da je ponosan na svoju karijeru, ali ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je izjavio italijanskim medijima neće se dopasti mnogima u Srbiji.
Možda bih imao više utakmica da nisam bio selektor Srbije, ali sam jako srećan i ponosan što sam oduvek davao sve od sebe. Nekad je to bilo dovoljno za pobede, nekad ne, ali uvek sam hteo sve više da napredujem. Bolji dani će doći, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu s Kaljarijem.
Da li to znači da ljubimac navijača Crvene zvezde ne pamti po dobrom svoju epizodu na mestu selektora reprezentacije Srbije? Istina je da ostvareni rezultat zaista i ne idu u prilog tome. Ali…
Bilo kako bilo, mi mu želimo sreću u sutrašnjem okršaju s Kaljarijem, kao i još mnogo jubileja u trenerskoj karijeri.
The post JUBILEJ SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Eh, da nisam bio selektor Srbije… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.