Mihajlović pred jubilej u Seriji A ponovo nasmejao novinare ludom izjavom!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović pred jubilej u Seriji A ponovo nasmejao novinare ludom izjavom!

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović u subotnjoj utakmici 12. kola Serije A, protiv Kaljarija, biće 200. put na klupi u italijanskom prvenstvu.

>>> Konferenciju Siniše Mihajlovića pogledalo 1,3 miliona: Teško je kad ustaneš u 4, radiš ceo dan, i opet nemaš za račune (VIDEO)

Mihajlović, bivši trener Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije i Milana, ističe da je ponosan na takav poduhvat.

- Možda bih imao više utakmica da nisam bio selektor Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali sam jako srećan i ponosan što sam oduvek davao sve od sebe. Nekad je to bilo dovoljno za pobede, nekad ne, ali uvek sam hteo sve više da napredujem. Bolji dani će doći -rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred utakmicu.

On je pozvao svoje fudbalere da pokažu karakter i svih 90 minuta odigraju na maksimalnom nivou, kao bi se izbegle oscilacije kao na prethodnim mečevima.

Foto: Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images

- Statistika ne laže, bili bismo drugi da se samo računa prvo poluvreme. To znači da smo uvek imali pravi pristup, osim možda protiv Intera, ali moramo da naučimo da igramo u istom ritmu ceo meč. Neophodno je da sačuvamo koncentraciju za drugo poluvreme - rekao je srpski trener.

Fudbaleri Torina trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli Serije A sa 16 bodova, a sutra na svom terenu dočekuju Kaljari od 18 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JUBILEJ SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Eh, da nisam bio selektor Srbije…

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016

Ono što je izjavio italijanskim medijima neće se dopasti mnogima u Srbiji.. Trener italijanskog prvoligaša Torina, Siniša Mihajlović, proslaviće svoj jubilej u 12. kolu italijanskog prvenstva. Srpski stručnjak će sutra po 200. put u karijeri biti na trenerskom mestu.. U dosadašnjoj trenerskoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.