Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SAMO KORAK DO TITULE: Juniori Mege perko domaćina do finala Evrolige!

Košarkaši Mega Bemaksa slavili su u polufinalu najelitnijeg evropskog takmičenja nad ekipom Fenerbahčea, rezultatom 77:74 i plasirala se u finale završnog turnira koji se održava u Istanbulu.

Nakon što su očitali lekciju madridskom Realu u prvom kolu a zatim i Žalgirisu, ekipa Vlade Vukoičića slavila je i nad domaćinom turnira i obezbedila borbu za trofej.
Megini klinci pružili su sjajnu partiju i bili prilično ubedljivi tokom najvećeg dela meča. Nakon tri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << četvrtine rezultat je iznostio 62:45 u korist srpske ekipe, a iako je rival svim silama pokušao da do kraja to sustigne pobeda je na kraju pripala našim košarkašima.
Megu je do pobede u ovom meču predvodio tandem Mišković-Bitadze. Prvi je utakmicu završio sa 22 poena i pet skokova dok je Gruzin ubacio poen manje uz sjajne procente šuta iz igre poen (6/8 za dva, 3/4 za tri poena). Dvocifren je bio i Jovičić sa 14 poena i šest skokova.
Finalni meč na programu je sutra od 9 časova po našem vremenu, a protivnik srpskom timu biće SFBB Pariz.
The post JOŠ SAMO KORAK DO TITULE: Juniori Mege perko domaćina do finala Evrolige! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mega Bemaks u finalu juniorske Evrolige!

Izvor: RTS, 20.Maj.2017

. Mladi košarkaši Mega Bemaksa plasirali su se u finale završnog turnira Evrolige u Istanbulu pobedom protiv Fenerbahčea 77:74 u trećem kolu B grupe.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.