Navijači Fenera: Kalinić će biti X faktor! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Fenera: "Kalinić će biti 'X faktor'!" (video)

Nikola Kalinić je odličan u prvom poluvremenu protiv Real Madrida.

Fenerbahče je bolji rival od Real Madrida nakon prvih 20 minuta utakmice polufinala Evrolige.

Ekipa Željka Obradovića vodi sa 44:34.

Fener je daleko bolje počeo ovaj meč, imali su i 13 poena prednosti tokom druge četvrtine upravo nakon trojke Nikole Kalinića, ali je Real Madrid uspeo da se vrati u ovaj meč.

Bila je serija 11:0, stigli su do 26:24, ali je onda Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogodio trojku, a zatim je Veseli zakucao za 33:25, pa je napad Real Madrida odbijen.

Veseli ima 10 poena, Bogdan Bogdanović 10, Kalinić 8, ali je srpski reprezentativac bio i fantastičan u odbrani i kako bi rekli navijači, za sada je "X faktor" Željka Obradovića.

Ima Nikola i 5 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.

Na drugoj strani Ljulj 19 poena.

X factor dedikleri Kalinic olsa gerek🏀👍👏

— yasingumbur (@yasingumbur) May 19, 2017
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDANOVIĆ ‘ZAPALIO’ ISTANBUL: Trojka ‘kao kap’ za Fenerov teror nad Realom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017

Od Bogdana Bogdanovića navijači Fenera možda najviše i očekuju na završnom turniru Evrolige, a u polufinalu je pokazao da je „namestio nišan.“. Tri minuta pre kraja druge četvrtine, Bogdanović je „odapeo“ trojku i pogodio „bez koske“.. (Youtube/Feneronline). On je u prvih 20 minuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.