JORGANDŽIJE NA DVA KORAKA DO TRONA: Na prvom niko ne očekuje da se okliznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 09:26

JORGANDŽIJE NA DVA KORAKA DO TRONA: Na prvom niko ne očekuje da se "okliznu"

Meč 37. kola.

Još samo dva koraka dele fudbalere Atletiko Madrida od šampionske titule. Jorgandžije imaju dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, i ono što je svakako najbitnije je da apsolutno sve zavisi od njih, i ukoliko ostvare dva trijumfa u preostala dva kola, doći će do titule šampiona. Danas u meču 37. kola La lige od 18 i 30 dočekuju Osasunu i niko ne očekuju da tu mogu kiksnuti.

Blizu je titule Atletiko, baš blizu. A biće još bliže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako danas (18.30) pobedi Osasunu kod kuće - kvota na keca je 1,25, a na kombinaciju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Osasuna.

U prošlom kolu su izabranici Čola Simeonea u jednom poprilično interesantnom susretu na svom terenu savladali Real Sosijedad, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Što se tiče Osasune, tim iz Pamplone je odavno došao do svog primarnog cilja a to je svakako opstanak u društvu najboljih i sigurno je da neće imati previše takmičarskih motiva u preostala dva kola.

U prethodnom kolu su u jednom sjajnom duelu slavili na svom terenu protiv Kadiza, a taj meč je završen rezultatom 3:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.