JOKIĆU, PA TO JE VIŠE OD 15 KILOGRAMA: Nikola DRASTIČNO promenio kilažu! Video ga trener - OGLASIO se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 23:17

JOKIĆU, PA TO JE VIŠE OD 15 KILOGRAMA: Nikola DRASTIČNO promenio kilažu! Video ga trener - OGLASIO se!

Srpska borbena mašina...

NBA liga se polako sprema za nastavak sezone, a srpski košarkaš Nikola Jokić (25) vredno radi na sebi ne bi li što spremniji dočekao surovi tempo najjače košarkaške lige na svetu. O formi somborskog asa najbolje svedoče snimci sa ulice Denvera, na kojima se vidi da se nije samo jelo i pilo, već se i opasno treniralo. Naravno, tako nešto nije moglo da promakne treneru tima iz Kolorada Majklu Melounu, koji je na zanimljiv način prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremnost svog najboljeg igrača.

- Nikola je izgubio 10-15 kilograma pre nego što je sezona prekinuta. On je to održao, možda je sada još više smršao. Ako postoje izveštaji o strašnoj, borbenoj srpskoj mašini visokoj 210 centimetara koja šeta okolo, verujte da to postoji, pošto sam ja tako nešto video - rekao je Meloun za sportski radio "Atitjud".

Poznato je da je najbolji NBA centar tokom dosadašnje karijere muku mučio sa kilogramima, pa je svaki put pred start sezone morao debelo da se oznoji kako bi skinuo nabačene kilograme. Sigurno da jedan od glavnih motiva srpskog reprezentativca leži u tome da bude što konkurentniji u nastavku sezone ne bi li doveo tim do velikog finala. Brojke pre prekida su bile odlične, pa je Jokić na 65 utakmica u proseku imao 20,2 poena, 10,2 skokova i 6,9 asistencija za 32 minuta na parketu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.