JOKIĆ: Vlasnik Finiks Sansa je trebalo da bude izbačen sa terena

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:45

JOKIĆ: Vlasnik Finiks Sansa je trebalo da bude izbačen sa terena

Met Išbija nije želeo da da loptu srpskom centru.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić je posle incidenta sa vlasnikom Finiks Sansa Metom Išbijom rekao da njemu nije mesto na terenu i da je trebalo da bude izbačen. Do incidenta je došlo kad je Jokić želeo što pre da dođe do lopte koja je izašla u aut, ali je vlasnik Sansa uzeo u ruke i tako pokušao to da spreči. Jokić je oteo loptu iz ruke Išbiji, zatim ga i odgurnuo laktom, zbog čega mu je dodeljena tehnička greška. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jokić ne misli da je zaslužio kaznu koju je dobio na terenu zbog svega što se desilo.

- Navijač je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da liga treba da nas zaštiti u tom slučaju, ali možda grešim. Videćemo - rekao je Jokić na konferenciji za medije posle meča.

Na pitanje da li je znao ko je taj navijač, Jokić je odgovorio da jeste, ali da to ništa ne menja.

 - On je navijač, zar ne? Sedi na terenu, znači da je navijač. Ne može da utiče na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru - zaključio je Jokić.

Na Jokićevu stranu stao je i njegov trener Majk Maloun.

 - Mislim da je ludo to što je Nikola dobio tehničku grešku. Ide po loptu i neki navijač je zadržava kao da želi da bude deo utakmice - rekao je Maloun.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.