JOKIĆ UČIO AMERIKANCE! Džoker predstavljen BAŠ GLAMUROZNO i objasnio šta znače TRI PRSTA

Izvor: Press, 01.Okt.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKIĆ UČIO AMERIKANCE! Džoker predstavljen BAŠ GLAMUROZNO i objasnio šta znače TRI PRSTA

I Denver Nagetsi ispoštovali su tradiciju i organizovali dan posvećen medijima, na kojem je u centru pažnje bio Nikola Jokić.
foto:blic
Srpski centar je prva zvezda franšize Nagetsa i privlači najveću pažnju tamošnje javnosti, a medije je ovoga puta zanimalo šta znače tri prsta koje je Jokić pokazivao.

Snimali su reklame, isečke za najave, fotografisali se, davali intervjue... >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Posvetili su u Denveru ceo jedan dana za to. I Nikola Jokić se odlično snašao u poziranju, snimale su ga kamere za razne materijale, pre svega u svrhu NBA lige.
U jednom momentu dok je kadar bio na njemu na "velikoj sceni", Jokić je pokazivao tri prsta. Okupljeni su ga pitali o čemu se radi, da li o proslavljanju pogotka za tri poena, na šta je Srbin odgovorio:
- Tako mi to radimo u Srbiji, ovo je naš zaštitni znak, objasio je momak iz Sombora.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.