JOKIĆ SE SAMO ŠALI: Dao trojku za pobedu, a onda poslao poljubac ka tribinama, zna se i kome (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 07:57

JOKIĆ SE SAMO ŠALI: Dao trojku za pobedu, a onda poslao poljubac ka tribinama, zna se i kome (VIDEO)

Još jedna MVP partija centra Denver Nagetsa.

Nikola Jokić je sa 47 poena, 15 skokova i osam asistencija praktično sam na svojim prsima doneo pobedu Denveru u duelu sa Memfisom (139:137 posle dva produžetka).

Još jednu partiju na nivou MVP igrača lige prokomentarisao je šeretski, u svom stilu.

- Bilo je zabavno, vrlo zabavnao i za gledanje. Bilo je dosta promena u vođstvu. Najvažnije je da smo pobedili – istakao je Jokić sa osmehom.

Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imao mesta i za samokritiku.

- Počeo sam pomalo sporo, a onda sam pogodio neke šuteve. Bio sam agresivan, samo sam nastavio da igram… Kod ključne trojke sam bio sam, bila je to dobr aopcija za nas, otvoren šut – objasnio je srpski as.

Nikola je po završetku meča poslao poljubac porodici na tribinama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić sa 47 poena vodio Denver do pobede posle dva produžetka

Izvor: Beta, 20.Apr.2021

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Memfisa posle dva produžetka sa 139:137, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.Jokić je postigao 47 poena, uključujući i važnu trojku u finišu utakmice, a dodao je i 15 skokova i osam asistencija. "Bila je to...

Nastavak na Beta...

MVP JOKIĆ: Srbin ‘uništio’ Memfis brutalnom partijom!

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2021

Brutalni Nikola Jokić! Srpski košarkaš odigrao je fenomenalnu partiju, dostoju zvanja najboljeg košarkaša planete! Njegov Denver dočekao je Memfis i tom prilikom uspeo da slavi nakon produžetka. Fenomenalno je odigrao Nikola. Za 46 minuta na parketu, postigao je 47 poena, uhvatio 15 skokova i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.