JOKIĆ SE DANAS OŽENIO: Ovo je Natalija! Nema je u javnosti, pogledajte kako izgleda Nikolina SUPRUGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 18:52

JOKIĆ SE DANAS OŽENIO: Ovo je Natalija! Nema je u javnosti, pogledajte kako izgleda Nikolina SUPRUGA (FOTO)

Sve čestitke.

Jedan od najboljih košarkaša sveta Nikola Jokić danas je stao na ''ludi kamen'' (slike pogledajte OVDE). "Džoker" je tako brakom krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Natalijom Maćešić u rodnom Somboru.

Natalija je uspela u prethodnom periodu da ostane van očiju javnosti, a u samom tekstu možete videti neke od njenih fotografija.

A post shared by NikolaJokic (@_nikola__jokic_) on Mar 22, 2020 at 9:20am PDT

Uzdigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Mančester Junajted posle blamaže protiv Totenhema - savladao je kao gost Njukasl i PSŽ i danas (18.30) želi da nastavi seriju protiv Čelsija na Old Trafordu. Čelsi igra dosta promenljivo. Kvota na  pobedu Mančestera je 2,50, na Čelsi 2,75, dok je na iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Čelsi.

- Nikada nisam sanjao o velikom ugovoru, već da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo sporta, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši i sadašnji treneri - kratko je samo izjavio Nikola.

Podsetimo, Jokić je nedavno završene sezone sa svojim Denverom stigao je do finala konferenciije, ali tu je zaustavljen od strane Lejkersa, kasnije ispostaviće se šampiona NBA lige.

Mladencima čestitamo divan dan.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.