JEDAN ČOVEK JE SVE PROMENIO: Kidu rastu ambicije - Sa Irvingom možemo do titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 14:03

JEDAN ČOVEK JE SVE PROMENIO: Kidu rastu ambicije - "Sa Irvingom možemo do titule"

U tandemu sa Dončićem, sve je moguće.

Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid izjavio je da Maveriksi, dolaskom Kajrija Irvinga, mogu da se bore za titulu u NBA ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Bruklin je prethodno potvrdio dogovor sa Dalasom po kome će Irving i Markif Moris preći u redove Netse u zamenu za Dorijana Fini-Smita, Spensera Dinvidija i nekoliko izbora prve i druge runde na draftu 2027. i 2029. godine.

- Smatramo da će nas Irvingov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << talenat i njegove sposobnosti učiniti boljim. Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu. On je pobeđivao kada je igrao za druge timove - rekao je Kid.

Irving je početkom prošle nedelje zatražio trejd, jer nije uspeo da se dogovori sa čelnicima Bruklina o nastavku saradnje.

- Lako je gledati na sve priče o negativnom, ali hajde da pogledamo pozitivno od onoga što je uradio na terenu i van njega. Mi pristupamo na taj način. On se bavi košarkom. Želi da pobeđuje i želi da ga treniraju, ovo je velika prilika za mene da imam nekog takvog da pomogne - rekao je Kid i dodao da uparivanje Irvinga i Luke Dončića može da napravi razliku u ekipi Dalasa.

Irving je 2016. godine osvojio titulu sa Klivlendom i osmostruki je učesnik "Ol star meča". On je u poslednje tri i po godine u Bruklinu imao problema sa povredama, suspenzijom i neigranjem zbog odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li je Dalas sada kandidat za NBA titulu?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2023

Dosta toga se promenilo u redovima Maveriksa “preko noći” Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid izjavio je da Maveriksi, dolaskom Kajrija Irvinga, mogu da se bore za titulu u NBA ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Bruklin je prethodno potvrdio dogovor sa Dalasom po kome će Irving i Markif Moris preći...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.