Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvlačenje parova baraža za odlazak na SP 17. oktobra

SARAJEVO - Svjetska fudbalska federacija (FIFA) danas je zvanično objavila da će se izvlačenje parova utakmica baraža za odlazak na SP 2018. održati 17. oktobra ove godine u Cirihu.

Devet pobjednika grupa evropskih kvalifikacija direktno će se plasirati na Mundijal te Rusija kao domaćin, dok će se osam najboljih drugoplasiranih ekipa u grupama kroz baraž izboriti za još četiri mjesta koja koja vode na SP.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se trenutno nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na dugoj poziciji u grupi 'H' i još uvijek ima šanse za plej-of.

Osam reprezentacija koje se plasiraju u baraž će za žrijeb biti raspoređene u dvije jakosne grupe, a u prvom šeširu će se naći četiri selekcije s boljim plasmanom na FIFA rang listi koja će biti objavljena 16. oktobra, saopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.