Iznenadni napad prilikom intervjua (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 14.Jan.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadni napad prilikom intervjua (VIDEO)

Fudbaler Blekburna Rajan Nelson je davao jedan od brojinih intervjua u svojoj karijeri, i sve je izgledalo sasvim uobičajno. A onda je neočekivan udarac u potiljak. Fudbaler sa Novog Zelanda se nasmejao svojoj nezgodi, ali je za svaki slučaj proverio da li mu krvari glava.

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Opasnost davanja intervjua (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jan.2011

Defanzivac Blekburna, Rajan Nelsen, pokazao je da fudbalski posao nije potencijalno opasan samo na terenu, već da povrede vrebaju kada se čovek najmanje nada. Recimo prilikom davanja intervjua...Neiskusan udarac protivniku u testise (VIDEO)..Penal koji je zasmejao publiku (VIDEO)..Murinjo, pazi, zaledilo!...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.